Over Mij

Ik ben Mark Venneker

 

Mijn naam is Mark Venneker. Toen ik 9 jaar oud was ben ik een eigen website Experscomputer gestart en maakte toen al computers voor mensen. Dit groeide steeds meer en uiteindelijk koos ik ook in mijn studie voor de ICT. Op dit moment volg ik aan de HTS technische ICT, wat ik met veel plezier doe. Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken!

Mijn passie is om mensen te helpen in de ICT.

Geschiedenis

Ik ben Mark Venneker, begonnen op het ROC Kop Van Noord Holland in Schagen. Daar volgde ik de opleiding ICT Beheerder Niveau 4. Momenteel doe ik een opleiding Technische Informatica bij Hogeschool Inholland Alkmaar. Ik ben al sinds mijn kindertijden bezig met Computers, ik vond het erg interessant om met computers bezig te zijn dat ik er mijn werk van wou maken. Vanaf mijn 3e kwam er een computer in huis, en ik wist al snel hoe je ermee kon werken. Ook op de basisschool bleek ik er meer verstand van te hebben als de gemiddelde kinderen. Zelfs op de middelbare school, mocht ik af en toe ook helpen op de ICT. Vanaf  06-10-2015 is Experscomputer een Bedrijf, en vanaf 1-1-2018 is de naam van Experscomputer veranderd naar Venneker ICT.

Kennis

Momenteel zit ik naast mijn bedrijf Venneker ICT nog op school om steeds meer certificaten en kennis te halen, momenteel heb ik al de volgende certificaten:

  • Cisco CCNA1
  • Cisco CCNA2
  • Cisco CCNA3
  • Cisco CCNA4
  • 98-349: MTA: Windows® Operating System Fundamentals
  • 98-366: MTA: Networking Fundamentals
  • Aries Hardware
Wordpress70%
Windows90%
Cisco Networking75%

 

Referenties

 

In een huis vol met wifi-afhankelijke apparatuur is een goede verbinding een must! Al maanden rommelde bij ons het netwerk. Ziggo herhaaldelijk aan de lijn met als gevolg dat we een record hebben behaald voor het resetten van onze router. Apparatuur werd vervangen, maar het gerommel bleef, ondanks wederom resetten. Wij hebben Mark erbij gehaald en die heeft eerst het hele netwerk en alle randapparatuur eens kritisch bekeken. Er werden testjes gedaan en het bereik en signaal gecontroleerd. Mark luistert goed naar de wensen die wij als gebruiker hebben. Hij komt zelf met extra diensten, zoals het installeren van advertentieblockers. Hardware wordt nagelopen en al met al heeft hij het voor elkaar gekregen dat wij nu weer een goed lopend wifi-netwerk hebben, met goed bereik in het hele huis. Wij zijn blij met deze vriendelijke, behulpzame ICT-er met duidelijk verstand van zaken!
Fam. Jaspers
Ik had wel eens een probleem met mijn computer. En vroeg links en rechts hulp om het op te lossen. Helaas werd het er niet veel beter van. Vandaar dat ik hoorde van mijn schoonzoon ene Mark Venneker die al een paar jaar mensen helpt. Om computers te installeren en computer storingen oplost. Zo kwam hij ook bij mij om het een en ander op te lossen. Hij vertelde me dat hij op het ROC kop van Noord-Holland zit. En de opleiding ICT beheerder niveau 4 doet. Dan merk je aan alles dat hij veel weet van o.a. intern geheugen en besturing van computers . Hij komt bij mij zeker over dat hij veel kennis van zaken heeft. Een aanrader als je problemen met je computer heb.
Fam. Appel